Weboldal készítés árak Budapest

Nagyon sok függ attól, hogy mire akarod használni a weboldaladat pontosan pl: blog, üzleti weblap, érkeztető oldal...

Olvashatsz arról miért érdemes weboldalt készítetned.


Típus Ár
1-5 oldalig 80 ezer Ft+ áfa -tól
5-16 oldalig 120 ezer Ft+ áfa -tól
Webshop 500 ezer Ft+ áfa -tól

Kis vállalkozások weboldal készítés költségei

weboldal keszites

Attól függ, hogy mennyi munkát tesz bele az ember. Különösen két faktortól függ, hogy mennyi munkára van szükség, az oldal méretétől és komplexitásától.

Ez azt jelenti, hogy egy szép kinézetű, professzionális weblap standard menükkel kevesebbe fog kerülni mint egy erősen testre szabott 50 oldalas weboldal az összes csilibilivel.

Forintban, egy weboldal elkészítésének költsége egy kis vállalkozás számára 200 ezer forintnál is kevesebb kerülhet , de kerülhet több mint 1 millió Ft-ba is.

Ez egy eléggé nagy ár különbség. Úgyhogy bontsuk összetevőkre, hogy valószerű képet kapjunk, hogy mennyiben kerülhet a weboldalad megtervezése és fejlesztése.

Két megoldás lehetséges az árazás szempontjából a kis vállalkozó weboldal megtervezése és fejlesztésekor.

1. megoldás: fogadj fel egy profit.

Ha te egy nagyon elfoglalt vállalkozó vagy , vagy csak egyszerűen nem vagy egy technikai ember, akkor neked szükséged van valakire aki készít neked egy weboldalt. Ez ilyen egyszerű.

Habár amennyiben rákerestél online néhány tervező vagy fejlesztő oldalára valószínűleg azt vetted észre:

Úgyhogy végeztünk egy kis kutatást, a számodra mennyibe kerül lefejleszteni vagy újratervezni egy kis vállalkozó weboldalt 2018-ban.

Azok a weboldal készítők akik kiírták az áraikat azok 40 ezer Ft-tól 500 ezer Ft-ig listázhatók.

Pro tipp#1: Legyél óvatos a csomagárral, nagyon alacsony ár rossz munkát is jelenthet vagy minden egyes kis módosításért később pluszban ki fognak neked számlázni összegeket. Azt kapod amiért fizetsz.

2. megoldás: csináld saját magad meg a weblapodat

Ha van egy alapod, a webes megoldásokkal kapcsolatban, és rendben van neked, hogy saját magad csinálod meg a honlapod, akkor csináld saját magad.

Összességében ha a realisztikusan nézzük 60 ezer - 120 ezer Ft között lesz a weboldalad költsége. Habár a legfőbb költsége a csináld magad weboldalnak az idő ráfordítás.

Akár egy egyszerű weboldal elkészítése is 20 - 40 órát vehet igényben, ha jó minőséget akarsz létrehozni, és akkor feltételeztem hogy valamennyire értesz hozzá. Ha teljesen kezdő vagy akkor akár háromszorosát is eltöltheted ennek az időnek a weblap készítésével.

Ne feledkezz meg a frissítésekről, karbantartásokról és licencekről.

A háztulajdonos analógiáját használva, amikor aláírtad a papírokat a vételről és átvetted a kulcsokat, nem fejeződik be a munkád itt. Folyamatos idő, pénz és erőfeszítést igényel a ház fenntartása.

Kiadások: éves hosting költség, éves licenc költség a prémium pluginek miatt. Valószínűleg az idő előrehaladtával fejleszted a weboldaladat, új képeket kell vásárolnod.

Az oldaladnak biztos szüksége lesz rendszeres karbantartásra, hogy a biztonsági frissítéseket telepítsd. Vigyáznod kell arra is, hogy bizonyos frissítésektől összeomolhat a weboldalad, emiatt szükséges backup, biztonsági mentés mindig. Ha nincs frissítve az oldalad akkor könnyen támadók , hackerek áldozatává válhatsz.

500 server error

A legrövidebb útja, hogy legyen egy jó weboldalad:

fogadj fel egy webfejlesztőt.

alapötlet


Magamról

A nevem Kóré Péter szabadúszó webprogramozó. Olyan a weboldalakat tervezek amik szépek és könnyen használhatók.Számomra elsődleges, hogy mobilon gyorsan és jó kinézettel töltődjenek be a weblapok.

Nagyon élvezek egyszerűen használható és jó honlapokat készíteni.A SZÁMALK 2013-as évfolyamán végeztem.

Magyar vagyok. Beszélek magyarul, németül, angolul.

Szeretem a macskákat és a kutyákat :).

A codepen-en megtalálhatók eddigi munkáim.

vissza a tetejére

Kapcsolat

kore peter kepe Kóré Péter
weboldal készítés
Hegedűs Gyula utca 35/b
Budapest , 1136 Hungary Telefon: +36304442648

Nyitva: Hétfő, Kedd, Csütörtök : 16-20

Szerda: 18-20

Szombat, Vasárnap: 10-18


vissza a tetejére